Український хореограф і переможниця шоу "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова розповіла, як відпочила в Єгипті з дітьми. А також поділилася секретом, як зберегти струнку фігуру під час відпустки в all inclusive.

Про це всім Ілона розповіла Каті Осадчій у програмі "Світське життя".

За її словами, з дітками вона поїхала відпочивати разом з мамою, але без чоловіка і цей відпочинок перетворився для неї на жах, оскільки малюки не давали розслабитися.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ми поїхали без чоловіка, але з мамою і це, чесно кажучи, був жах. Я дуже люблю своїх дітей, але всі на відпочинку набирають вагу, приїжджають з яскравим обличчям. Я приїхала з синцями під очима і мінус 3 кг.Домініка віддала мамі, Рію прийняла, Рію віддала, Домініка забрала. Всі хочуть спати і їсти з мамою, всі хочуть маму. Тому я зрозуміла, що наші майбутні відпустки з дітьми — тільки з нянею"— - розповіла хореограф.

Також Гвоздьова поділилася секретом, як не набрати зайві кілограми, коли відпочинок в all inclusive. Виявилося, головне після "смачненько" поактивувати.

"Трошки п'ю коктейльчики. А як ми знаємо, коктейльчики - дуже калорійні. Тому я тільки так, випила келих Мартіні - відразу побігала, щось поробила. Знову там Бейліса випила, відразу побігала, поробила",- каже Ілона.

Нагадаємо, раніше Слава Камінська "розтрусила" легенду "Танців з зірками" Ілону Гвоздьову під скандальний хіт

Як повідомляє портал «Знай.иа» Зірка "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова в купальнику нарвалася на гнів фанатів: "де с * ськи?"

Також «Знай.иа " писав, що Ілона Гвоздьова з " Танців з зірками "спробувала показати пристрасть через відро для сміття:" а де мізки?"