Відома українська актриса-гумористка і учасниця "Жіночого кварталу" любить радувати публіку різноманітними кадрами на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 470 тисяч фоловерів.

Цього разу дівчина вирішила поговорити з підписниками про засоби по догляду за собою. Як зазначила Лесик, доглядові засоби варто підбирати індивідуально, адже якщо підійшло вашій подружці або блогеру, не факт, що підійде і вам. Також трапляється і так, що засіб не виправдано дорогий і при цьому не допомагає. Тому потрібно звертатися до професіоналів, які зможуть підібрати потрібний товар, виходячи з ваших індивідуальних особливостей.

"Напевно для кожної дівчини важливо в своєму арсеналі мати ті засоби по догляду за собою, які будуть найкраще підходити.
Я ніколи не говорила, тим більше не показувала чим я користуюсь. Тому що експертів в інстаграмі дуже багато, а як на мене це все дуже індивідуально. Комусь підійшло, комусь ні..
Інколи буває, що те, що дуже дороге не оправдане по ціні і не підходить. І потім стає обідно, що заплатив багато грошей за товар, який ну ні як тобі.

Кажуть краса починається з голови. І це дійсно так, ми завжди звертаємо увагу на доглянуте волосся і його чистоту.
Не чекайте, що шампунь, який розхвалює подруга або блогер, так само бездоганно підійде й вам. Для цього краще звертатись за консультацію до своїх майстрів і до професіоналів, які зможуть вам все підібрати", - написала артистка.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Далі Лесик поділилася контактами магазину, в якому їй підібрали косметику. Своїм "уловом" вона похвалилася в новій публікації, на якій постала перед шанувальниками в рожевому ліфчику, поверх якого одягла розкриту коралову сорочку і чорні велосипедки.

"Останній мій похід в магазин @brooklyn.ukraine , закінчився тим, що консультанти підібрали найнеобхідніше по догляду за моїм тілом і волоссям.
Тут я говорю про магазин в цілому і його наповнення, адже серед асортименту можна знайти професійні та оригінальні засоби по догляду за волоссям, обличчя, тілом і нігтями [ гель-лаки, лампи, все для для професійного манікюру і педикюру]
А також техніку для волосся: утюжки, фени, плойки
Ну і приємні бонуси, кожного місяця можна придбати товари по акційним цінам, що ми так любимо
",- написала дівчина в пості.

Нагадаємо, раніше Тетяна Песик з "жіночого кварталу" показала, як може зігнутися перед українцями: показати будь-яку букву алфавіту

Як повідомляє портал «Знай.иа» Таня Песик з "жіночого кварталу" розповіла, як стати впевненим у собі: "чотири простих правила"

Також «Знай.иа " писав, що Зірка "Кварталу 95" Тетяна Песик затиснула подругу в гарячих обіймах: "випадкове знайомство переросло в…"