Відомий український телеведучий, шоумен, екс-чоловік переможниці "Танці з зірками" Санти Дімопулос, Андрій Джеджула вирішив поговорити на містичну тему.

Чоловік розповів про прокляття мумії на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, написавши цілий пост.

Шоумен якось раз перебував у Єгипті, і задумався на тему, яку всі в дитинстві сприймали як страшилку. Так і є, до певного моменту, поки не згадуєш відкриття гробниці Тутанхамона, коли протягом двох місяців, приблизно 20 чоловік наклали на себе руки при різних обставинах.

"Вчені як завжди всьому намагалися знайти пояснення, мовляв грибок та інше! І ось років 5 тому, потрапляю в Луксор в Долину царів-споконвічне місце поховання багатьох фараонів! Група невелика (чол 6), А я тільки так чи індивідуально їжджу на екскурсії за кордоном! Більше можливостей, менше уваги доглядачів, охоронців, та й за чол 6 чол простіше домовлятися ніж за 40" - пише Андрій Джеджула у своїй публікації.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Пост Андрія Джеджули, фото: скріншот
Пост Андрія Джеджули, фото: скріншот

Після одного випадку, чоловік не захотів більше ніколи порушувати правила. Вони з групою спустилися в гробницю одного з найвідоміших фараонів - Рамзеса 2. Ведучий захотів потрапити туди, куди вхід був заборонений, тому він підкупив охоронця і пройшов в похоронну кімнату. Те місце, де тисячі років стояв саркофаг. Він сфотографувався, оглянув все, все помацав та й продовжив екскурсію.

Увечері того ж дня він почав відчувати сильну спрагу, літрами пив воду, а по відчуттях було, ніби весь рот в піску. Так було і на наступний день, коли треба було вже вирушати додому.

Андрій Джеджула, фото: Instagram
Андрій Джеджула, фото: Instagram

Через це чоловік почав сохнути, ніби мумія. "Коротше, хоч я і глибоко віруюча людина, я про всяк випадок подумки попросив прощення за те, що потривожив місце останнього притулку великого фараона! Адже вони була на 3000 років раніше Ісуса!" - продовжує свою розповідь чоловік.

Андрій Джеджула, фото: Instagram
Андрій Джеджула, фото: Instagram

Як тільки він вимовив цю фразу, спрага припинилася, шкіра знову стала живою і насиченою. Андрій Джеджула сподівається, що дана історія стане повчальною, і ніхто не стане експериментувати з тим, чого не розуміє.

Нагадаємо, побита Андрієм Джеджулою дружина народила доньку: помиритися

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Джеджули після домашнього насильства народила дитину: Андрій особисто "приймав" пологи

Також, Андрій Джеджула розповів, як впливає на нього Великий піст