Кілька днів майже на всій території України спостерігалися дощі, проте незабаром літо витіснить зливи. Тому вже 29 червня буде спостерігатися тепла та помірна погода майже на всій території нашої країни.
Про це на своїй сторінці у фейсбук написала синоптик Наталка Діденко.
Так, Наталка Діденко зазначила, що у вівторок, 29 червня майже повсюди передбачається комфортна температура повітря, протягом дня +24+29 градусів, на Закарпатті +28+32 градуси. До того ж дощі вимете антициклон на ім'я Afra, тому в більшості областей переважатиме суха погода.

Погода, фото зі сторінки Наталки Діденко
Погода, фото зі сторінки Наталки Діденко

Північно-східної частини України все ж торкнеться атмосферний фронт. Тому дощі з грозами, подекуди шквали та град ймовірні на Сумщині, Полтавщині, Харківщині, торкнуться Чернігівської, Черкаської та Київської областей. Також локальні дощі пройдуть у Карпатах та в прикарпатських районах.
У столиці завтра очікується максимальною температурою повітря +26,+27 градусів. При цьому сильних опадів бути не повинно. Цей тиждень обіцяє бути без сильної спеки, +25+30 градусів, на пару градусів вище може бути ближче до вихідних.

Погода, фото зі сторінки Наталки Діденко
Погода, фото зі сторінки Наталки Діденко

"Свої права, обов'язки, гідність і повагу до країни карбуємо не лише писанням, хизуванням одного дня, але й малими щоденними справами", - зазначила Діденко.

Нагадаємо, раніше спека в Київській області змінилася штормом і градом з буревієм по всій території

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай" довгоочікуване похолодання: прогноз погоди 27 червня змінить аномальну спеку на рясні грози

Також "Знай" писав, що величезна гілка впала на людей на терасі кафе: відвідувачі отримали травми і переломи ребер