Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вирішила кардинально змінити не тільки імідж, але і схуднути, взявши участь в челленджі зіркового тренера Аніти Луценко "26июнязубдаю".

Так, артистка досить креативно мотивує себе, щоб скинути 4 зайвих кіло до 26 червня - Наталя пообіцяла, що якщо не зробить цього, то обріє голову налисо. Зірка вже виставляла кумедне відео, на якому Леся Нікітюк і Сергій Притула нібито обстригають волосся Могилевської, яка так і не змогла схуднути до визначеного часу.

Пізніше виконавиця поділилася ще й роликом, де зізналася, що втекла від колег і тепер париться в сауні, щоб позбутися злощасних 300 грам і встати на ваги. При цьому співачка позувала топлес, обв'язавши волосся лише білосніжним рушником.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Я втекла від Притули @siriy_ua і Нікітюк @lesia_nikituk, сиджу в лазні...

До кінця дня залишилася година...

Я їх знищу, ці 300 грам!
Ще трохи!!!!
Еще трошечки...

Ну...
Ви зі мною?
Люююююди!

До 00:00 результат зважувань дивіться у Сторіс"

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".