Відомий український співак Олександр Пономарьов має чимало прихильників. Тому він з задоволенням тішить їх новими світлинами чи цікавими моментами з життя у своєму Instagram.
Цього разу Народний артист України опублікував нове фото у стильному костюмі та привітав всіх українців з 25 річницею прийняття основного закону - Конституції України.

Олександр Пономарьов, фото з instagram
Олександр Пономарьов, фото з instagram

"Вітаю з Днем Конституції України !", - так Олександр Пономарьов привітав українців з Днем Конституції.

На опублікованому фото Пономарьов позує на фоні раритетної автівки поліції, обпершись на її капот. Для фото артист одягнув стильний темно-синій костюм та білу футболку. Свій образ Олександр Пономарьов доповнив стильним взуттям білого кольору.
Для довідки:
Конституція України була прийнята о 9:18 ранку 28 червня 1996 року. За неї віддали голоси 315 народних депутатів. Народні обранці голосували окремо за кожну статтю, тому Верховна рада була змушена безперервно пропрацювати 24 години.

Нагадаємо, раніше Пономарьов з гумором підтримав новоспеченого татуся Віктора Павлика: "Пашка, вітаю!" Пономарьов привітав Віктора Павлика з поповненням у родині

Як повідомляє портал "Знай" Щасливого Пономарьова засікли в обіймах з розкішною блондинкою: "Марічка". Олександр Пономарьов привітав свою колегу по сцені Марію Бурмаку з Днем народження.

Також "Знай" писав, що Пономарьов показав дорослу дочку, домашня атмосфера в світле свято: "Вітаємо вас разом". Артист поділився атмосферним знімком з дочкою

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще