Російська блогер і донька онкохворої Анастасії Зворотнюк Анна має величезну армію шанувальників в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч шанувальників. Дівчина любить ділитися з фоловерами всілякими фотографіями та історіями з життя.

Цього разу дівчина поділилася кадрами зі свіжої фотосесії.

Так, дівчина постала в білосніжній сукні з пишними рукавами і кокетливим вирізом на нозі.

Анна Заворотнюк фото: Instagram
Анна Заворотнюк фото: Instagram

Анна Заворотнюк фото: Instagram
Анна Заворотнюк фото: Instagram

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Анна Заворотнюк фото: Instagram
Анна Заворотнюк фото: Instagram

"Дорогі мої, як ви думаєте, жіночність залежить від того, як ми виглядаємо, що на нас надіто? 🕊

Або це щось, що всередині нас? 🤍",- написала Анна.

"Мені здається жіночність - це поняття збірне) тут і внутрішнє відчуття, і міміка, жести, хода, мова, і безумовно зовнішній вигляд) коли все складається в єдиний пазл, напевно це і є справжня жіночність😍", "Королева❤️", "Боже мій, як красиво !! Ви - сліпучі 😍", "Ох дивлюся на ці фотки,часом пишаюся з собою 😂 організатор року нічого не сказати, Аня 🤍", "Від того, що всередині нас✨🤍", "Жіночність — сукупність якостей, очікуваних від жінки, таких як емоційність, ніжність, крихкість, щирість, вірність, що викликає в чоловікові бажання оберігати і захищати жінку🧡", "думаю, те, що всередині нас🙌🏼🤍", "Сама завидна наречена😍💐", "Яка красуня!!🔥 ", "Аня ві неймовірно красива і ніжна❤️" - коментували в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше "Ганяти курей і валятися на грубці": Анна Заворотнюк заговорила про сільську романтику, ось як треба відпочивати

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дочка онкохворої Заворотнюк терміново їде до Криму: "дуже мені допоможете"

Також «Знай.иа " писав, що Дочка онкохворої Заворотнюк з м'яким круасаном приміряла образ парижанки: "улюблене..."