На сторінці в Instagram відомої російської моделі, блогерки і дочки актриси Анастасії Заворотнюк, - Анни Заворотнюк, з'явилося нове повідомлення.

"Є в чорно-білих фотографіях щось таке загадкове, в них завжди є певний настрій»,- написала вона під фотографією, на якій постала в романтичному ретро-образі.

"Які фотографії більше любите? Чб або колір?», - додала Ганна.

У коментарях вони не стримують свого захоплення.

"Люблю і колір і чб фотки все люблю" « " Шкода, що вони чорно-білі. Мені здається, кольоровий варіант краще", - допускають фанати.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

"Дуже люблю чорно-білі, але звичайно віддаю перевагу все-таки кольорові. Але у вас така промениста посмішка на фото, що навіть чорно білі виглядають сонячно і яскраво», «Краще колір, тому що якщо глянути на чорно-білий, то, таке відчуття потім, що хочеться чарку з хлібом підняти за того, хто на чорно-білій фотографії знаходиться», - пишуть коментатори.

Не обійшлося і без коментарів з приводу зіркової мами.

"Копія мама (як близнючки)", - натякають на схожість з Анастасією Заворотнюк в коментарях.

Раніше повідомляли, дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк Анна з сумом згадала минуле: "що спонукало?".

Як повідомляв Знай.uа, дочка онкохворої Заворотнюк заінтригувала новиною: "стати мамою...".

Знай.uа писав, довгонога дочка Заворотнюк Анна пройшлася по смугах життя: "яскрава і чарівна".