Стало відомо про те, що поліцейські в Києві знайшли п'ятирічну дитину, яку шукали всю ніч. Хлопчика повернули назад батькам.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці Міністерства внутрішніх справ у соціальній мережі Facebook, і ситуацію прокоментував Андрій Крищенко-заступник голови Національної поліції України.

Інформація про зникнення неповнолітнього в поліцію прийшла ближче до вечора неділі, 27 червня. О 18:00 мати зниклого розповіла, що її п'ятирічний син пішов кататися на самокаті у дворі будинку, після чого раптово просто пропав.

Співробітники правоохоронних увійшли в положення, і вирушили на пошуки дитини.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Начальник поліції міста Київ говорить про те, що орієнтування по зниклому хлопчикові надали всім патрулям, і крім того, до пошуку навіть приєдналися волонтери, які побачили публікацію про зникнення хлопчика в соціальних мережах.

Пошуки тривали дуже довго, поліція навіть допитала кількох сусідів, обійшли територію навколо будинку, і район в цілому.

Зникла дитина в Києві, фото: Національна поліція
Зникла дитина в Києві, фото: Національна поліція

Хлопчика не було ні в парках, ні на дитячих майданчиках, ніде. Так поліція і волонтери пробродили до ранку, поки, о 8 ранку хлопчика не знайшли в полі в Голосіївському районі.

Під час спілкування з дитиною нічого страшного не сталося. Медики оглянули дитину, йому не знадобилася допомога, тому, хлопчика відразу ж передали переживав батькам.

Нагадаємо, що маленький киянин заблукав дорогою до школи- " бабуся помилилася"

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Де зараз ваша дитина?": у поліції дали інструкцію з безпеки для батьків

Також, "Знай.ua" писав, шукало все відділення поліції, а він спав: зниклого хлопчика знайшли в шафі