Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого і творчого життя в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне відео, зроблене в спортзалі, на якому Влад пробігся з одного кінця залу в інший. Так, шоумен зізнався, що в дитинстві зовсім не уявляв себе суддею різних конкурсів і хореографів, а мріяв стати вчителем фізкультури.

У школі Влад просто обожнював цей предмет, в тому числі йому подобався дух суперництва за кращий стрибок, швидкість або вирішальний гол. Лише коли справа дійшла до вступу до вузу, Яма вирішив для себе, що танці все ж важливіші.

"ЯКБИ НЕ ТАНЦІ

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У шкільні роки я мріяв стати фізруком. Та що там мріяв, у мене і освіта відповідна.

Ну реально ж в школі фізкультура - кращий предмет! Не знаю, від спортивного чи характеру, від любові до спорту в цілому або просто патологічно, але... кожен раз, заходячи в шкільний спортзал, у мене від передчуття трусилися коліна. А коли бачив м'яч - щелепи зводило.

Адже це означало, що через кілька хвилин з'явиться шанс пробігти 60м швидше за всіх. Або стрибнути далі всіх. Або стати нападником і забити вирішальний гол! Бали, секунди, метри, боротьба...

Загалом, від однієї думки, що коли-небудь і я в красивому спортивному костюмі зможу зробити перекличку, провести розминку, прийняти норматив, виставити оцінки і відсудити баскетбольний матч, мені ставало тепло і трепетно.

Поки справа дійшла до вступу до вузу, стало очевидним, що я з головою в танцях. Але з відчуттям, що із Запоріжжя їхати ще рано, я таки вступив на фізвиховання. Але це вже зовсім інша історія..."