Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

А нещодавно знаменитість виставив зворушливий знімок з красунею-дружиною Вікторією, відправившись дружною сім'єю на прогулянку біля води в один з спекотних літніх днів.

Так, артист приміряв футболку-оверсайз м'ятного кольору, а Вікторія позувала в сукні з квітковим принтом, при цьому шоумен ніжно поклав голову на груди коханої і обійняв її.

Варто відзначити, що подружжя намагаються якомога більше проводити часу разом і виховують 6-річну доньку Лізу, яку численні шанувальники також знають, як "крихітку Ліззі".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Май лав )))

@viktoriya_tka4"

Фолловери не пройшли повз: "Супер очманіла пара👏👏👏🔥❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😻", "Ви такі милі 😍 😍 😍дуже приємно дивитися на вашу пару.", "Пупсіки 😍", " приємно дивитися🤗 😍❤️", " 👍гармонійна пара, нашій сім'ї ви дуже подобаєтеся.🔥 ❤ ️ ", "Тут живе любов❤️", " ви такі класнючі, а Крихітка де???😍😍😍❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥", "Такі милі😍😍😍😍😍🔥🔥❤️❤️❤️", "ви шикарні! 🔥🔥🔥".

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність