Ольга Цибульська пообіцяла своєму синові зустріти його разом з пробудженням і стримала своє слово.

Відома українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська має величезну аудиторію шанувальників в соцмережі Instagram, де за її життям стежать майже 800 тисяч передплатників. Знаменитість любить радувати свою публіку подробицями зі свого професійного та особистого життя.

Нещодавно вона опублікувала в сторіз ряд відео. 27 червня вона пізно закінчила зйомку і годину витратила на святкування дня народження подруги.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Однак на наступний день о восьмій ранку вона вже піднялася і зібралася, так як пообіцяла своєму синові Нестору приїхати до того моменту, коли прокинеться. На наступному відеозаписі вона показала, як вечеряє разом сином і своїм чоловіком.

Варто відзначити, що чоловік Цибульської не є публічною людиною, тому співачка завжди закриває його обличчя на фотографіях, і цей раз не став винятком.

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська втекла від усіх заради ненависного заняття:"терпіти не можу". Співачка зізналася, що любить побути на самоті.

Нагадавши, Оля Цибульська релакснула з голою п'ятою точкою, Шанувальники не оцінили:"ніби нею співаєте".

Як повідомляв портал Знай.иа, Оля Цибульська розповіла, що потрібно робити в ліжку і ресторані: "тебе бісить..."

Також портал Знай.иа писав, що Цибульська порадила Аліні Гросу придивитися до Полякової:"у шоу-бізнесі не дасть дорогу".