Відома українська співачка, яка вже давно живе і працює в сусідній Росії, продовжує радувати шанувальників все новими і новими історіями із зоряного життя. Цього разу Свєта зізналася, що все таки любить "виконувати" - перфоманси.

Перед церемонією нагородження однієї з музичних премій Світлані довелося залізти в дуже незручні декорації.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Світлани Лободи в мережі Instagram.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"Ловлю себе на думці, що найбільше люблю робити перфоманси і чим складніше завдання, тим цікавіше процес.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Непросто було опинитися всередині гігантського ембріона , який починає здуватися і падати на тебе, якщо за милі секунди не встигнути заскочити всередину його, а тут ще ...у мене після народження Тільди розвинулася клаустрофобія.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Або як хвилююче було, коли за добу до прем'єри частина реквізиту ще не прийшла з Японії, але все це виявляється сущою дрібницею, коли я бачу кінцевий результат і Ваші захоплені очі. Я люблю радувати Вас... і трішечки-себе.", - пише Світлана Лобода.

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно в ЗМІ з'явилися чутки про роман Лободи з 50-річним українським бізнесменом Артуром Гранцем. Про це нещодавно написали російські ЗМІ з посиланням на колишнього організатора гастролей співачки. При цьому на українських сайтах новину обговорювали ще два місяці тому.

Раніше повідомляли, Лобода зі шприцом в руках висміяла чутки про роман з 50-річним мільярдером: "Вона наркоманка".

Як повідомляв Знай.uа, Анатоліч зізнався, що їздив у відпустку з Оленою Зеленською: "Було кльово".

Знай.uа писав, Лоліта Мілявська різко висловилася про походи в мавзолей Леніна: "Ще й дітей водять".