Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка 14 червня стала мамою хлопчика Михайла, має досить велику аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram.

27-річна дівчина щиро відповідає на всі питання передплатників з приводу пологів і не боїться розповідати про свій досвід. Відомо, що син Катерини і Віктора з'явився на світ з ростом 53 см і вагою 3400 грам.

Віктор Павлік з дружиною Катею, фото з Instagram
Віктор Павлік з дружиною Катею, фото з Instagram

Цього разу Репяхова розмістила на своїй сторінці зворушливий пост, в якому поділилася щасливою подією у своїй родині – малюку Мишку вже майже два тижні.

На опублікованій фотографії зіркова парочка ніжно цілується після виписки з пологового будинку.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Си батьки вже майже 2 тижні ❤️ Наш новий етап життя. Ми абсолютно щасливі 😌 Тепер у нас є продовження 👨‍👩‍👦", - написала Катерина.

Віктор Павлік з дружиною Катею, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що дружина Павліка порадила молодим матусям, як подорожувати з малюком: "Чудовий кокон". Катя Репяхова показала,що купила для малюка.

Нагадаємо, дружина Віктора Павліка вперше вийшла в світ з сином: "Найстрашніший момент".

Як повідомляв портал Знай.uа, Віктор Павлік з сином на руках зворушив усіх молодих матусь: пощастило дружині.

Також портал Знай.uа писав, що дружина Віктора Павліка Репяхова показала себе в три роки: відразу зрозуміло, на кого схожий малюк.