Популярна українська співачка Ірина Білик, яка нещодавно разом з Павлом Зібровим розігрувала алюмінієву валізку, терміново відклала всі справи і перейняла естафету у самого Володимира Зеленського. Зірка вирішила підтримати гравців національної збірної України з футболу і побажала їм тільки перемоги.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ірини Білик в мережі Instagram.

"Всі вболіваємо за нашу збірну України 🇺🇦 з футболу! ", - коротко підписала публікацію Ірина Білик і те ж саме заявила на камеру.

У публікації можна помітити, що Ірина Білик так само, як і український президент вибрала фоном природу. Свою заяву і звернення співачка зробила в квітчастому халатику, під яким можна побачити навіть червону білизну.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Ірина Білик, instagram.com/bilyk_iryna
Ірина Білик, instagram.com/bilyk_iryna

Ось така підтримка точно комусь допоможе. Невідомо тільки, чи побачать це відео гравці команди Шевченка, але Ірина старалася не дарма - шанувальники прийшли в захват.

Також варто нагадати нашим читачам, що матч Євро-2020 Швеція - Україна відбудеться на території Шотландії, в Глазго на стадіоні "Хемпден Парк". Початок матчу у вівторок, 29-го червня о 22:00.

Раніше повідомляли, секретний кейс Білик і Зіброва віддадуть українцям, але є одна умова: "Там Винник...".

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Білик знайшла управу на своїх недоброзичливців: "Список готовий, відправляю".

Знай.uа писав, обіймався з Єфросиніною і Нікітюк, танцювали до упаду: як Сергій Притула відсвяткував свої 40 років.