У мережі з'явився скандальний запис, на якому суддя Рахівського районного суду Марія Марусяк нібито вилаяла місцевого слідчого.

Як повідомляє ЗІДО, голоси на аудіозаписи дуже схожі на Марусяк і слідчого районної поліції Олександра Лета. Судячи з розмови, суддя була дуже розгнівана:

- Я сказала вам 6 обвинувальних актів! Ви що, оху*ли, чи шо? - кричить жінка співрозмовнику.

- У мене ще є 10, якщо треба, то і 10 направлю, – відповів чоловік.

- Ти, бл*ть, с*ка, так зі мною говориш? Запитую тебе.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

- Так, я з вами так говорю.

- Під*рас.

Обережно! Відео містить нецензурну лексику:

Варто уточнити, що правоохоронець після цього інциденту звернувся до Вищої ради правосуддя та Рахівського райсуду. Олександр домагається оцінки дій судді відповідно до закону "Про справедливий суд".

Згідно декларації судді за 2019 рік, Марусяк заміжня і має 22-річну доньку. Спільно з чоловіком вона володіє будинком на 105 квадратів, гаражем, і земельними ділянками, загальною площею понад 8 000 квадратних метрів, у селі Чорна Тиса. На доньку зареєстровано квартиру в центрі Рахова.

Нагадаємо, Верховна Рада зробила "святкове" замовлення на 23 млн: сувеніри, декор дзеркал і десятки телевізорів.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Кабміні хочуть витратити 5.4 млрд грн до Дня незалежності: на що підуть гроші.

Також портал Знай.uа писав, що за наругу над українською мовою хочуть ввести кримінальну відповідальність: світить до 3 років.