Скандально відомий народний депутат від партії "Опозиційна платформа - За життя" Ілля Ківа різко відреагував на намір Спеціалізованої антикорупційної прокуратури конфіскувати у нього 1,2 млн доходів від жомової ями.

Нардеп відповів на запитання журналістів під Верховною Радою. На його думку, позов САП є переслідуванням і тиском з боку влади.

"Дохід було офіційно зареєстровано, внесено до декларації, податки сплачено. А все інше – ось ця чехарда – не варте навіть виїденої лиця", - заявив Кива.

Він зазначив, що в Україні існують більш серйозні проблеми, але "чомусь правоохоронці вирішили зачепити жомову яму".

"І ви вибачте, я б зараз поматерився б", - додав депутат.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше в САП заявили, що жомова яма в Полтавській області, за здачу в оренду якої Ілля Кива заробив 1,2 млн гривень, йому не належала. Зараз у декларації політика її вже немає.

Раніше ми писали про те, скільки "проїдають" на місяць Кива, Гетьманців та інші: названі суми за продукти депутатів. Парламентарі розповіли про місячні розтрати на їжу.

Нагадаємо, Ілля Кива з помилками привітав "колег" і порівняв себе з Галілео: "Справжні вчені".

Як повідомляв портал Знай.uа, українці вимагають від Кабміну "розібратися" з дисертацією Іллі Киви.

Також портал Знай.uа писав, як депутат ОПЗЖ "подякував" нацистів за перемогу і життя: ганебне фото на білбордах. Депутат влип у скандал через фотографію з нацистами.