Спеціально для наших читачів ми зібрали найспекотніші новини з плей-офф Чемпіонату Європи з футболу 2020. Вже визначено три пари, які зіграють в 1/4 фіналу. Тепер прийшла черга України і Швеції розібратися, хто вийде до чвертьфіналу.

Про це стало відомо завдяки повідомленням спортивних видань.

Перемога Іспанії, фото: Telegram
Перемога Іспанії, фото: Telegram

5:3 - Іспанія обіграла Хорватію в матчі плей-офф чемпіонату Європи з футболу. Унікальний матч, дійсно гідний 1/8 фіналу чемпіонату Європи з футболу. Збірна Іспанії вела практично протягом всієї гри.

Відзначилися Пабло Сарабія, Сесар Аспілікуета і Ферран Торрес. Але хорвати боролися до останнього і на 92-й хвилині зрівняли рахунок. Однак у додатковий час Альваро Мората і Мікель Оярсабаль остаточно добили хорватську команду.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Перемога Швейцарії, фото: Telegram
Перемога Швейцарії, фото: Telegram

Збірна Швейцарії обіграла Францію в серії пенальті і вперше в історії вийшла до чвертьфіналу Євро. Основний час матчу закінчився з рахунком 3:3. У збірної Швейцарії забив Харіс Сеферович на 15-й і 81-й хвилинах і Маріо Гавранович на 90-й хвилині.

Від Франції відзначилися Карім Бензема на 57-й і 59-й хвилинах і Поль Погба на 75-й хвилині. Вирішальний гол у серії пенальті не зміг забити Кіліан Мбаппе. В 1/4 Євро-2020 Швейцарія гратиме з Іспанією. Матч пройде 2 липня в Санк-Петербурзі.

Плей-офф Євро 2020, скріншот: Telegram
Плей-офф Євро 2020, скріншот: Telegram

Матч Євро - 2020 Швеція-Україна відбудеться на території Шотландії, в Глазго на стадіоні "Хемпден Парк". Початок матчу у вівторок, 29-го червня о 22:00.

Раніше повідомляли, Зеленський перед матчем зі Швецією на Євро-2020 зробив команді Шевченка пропозицію: "Щоб хлопці знали...".

Як повідомляв Знай.uа, матч Україна-Швеція: що прогнозують нашій збірній на Євро-2020.

Знай.uа писав, кіпер збірної України Бущан став одним з кращих воротарів Європи: врятував 11 разів.