Президент України Володимир Зеленський записав звернення до гравців національної збірної України з футболу, яка у вівторок, 29 червня, зіграє в 1/8 фіналу Євро-2020. Зеленський вирішив зібрати 40 мільйонів уболівальників, які стежитимуть за грою і підтримуватимуть всім серцем наших хлопців.

Про це стало відомо завдяки відеозверненню, яке Володимир Зеленський опублікував у мережі Instagram.

"Приєднуйся до флешмобу! Запиши відео на підтримку збірної України з футболу, щоб наші хлопці знали: завтра на полі їх буде не 11, завтра нас буде 40 мільйонів. 🇺🇦", - заявив Володимир Зеленський.

Раніше Володимир Зеленський, виступаючи у Верховній Раді, подякував Швеції за дружбу і надання оригіналу Конституції Пилипа Орлика. Крім того, Зеленський згадав, що збірна Швеції допомогла Україні вийти до 1/8 фіналу Євро, де команди зіграють між собою.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"З цієї високої трибуни хочу ще раз подякувати нашим шведським партнерам. За останній місяць, враховуючи Євро-2020, Швеція вже вдруге показує, що є нашим великим другом. І ми віримо, що і завтра вона втретє покаже, як сильно любить Україну", — сказав Зеленський.

Матч Євро-2020 Швеція - Україна відбудеться на території Шотландії, в Глазго на стадіоні "Хемпден Парк". Початок матчу у вівторок, 29-го червня о 22:00.

Раніше повідомляли, матч Україна-Швеція: що прогнозують нашій збірній на Євро-2020.

Як повідомляв Знай.uа, кіпер збірної України Бущан став одним з найкращих воротарів Європи: врятував 11 разів.

Знай.uа писав, Чехія сенсаційно вибила Нідерланди в 1/8 Євро-2020: сильно вплинуло рішення судді.