Відомий український співак Сергій Бабкін не так давно зізнався в тому, що зраджував своїй дружині Сніжані. Ця резонансна Заява сполошила мережу, тому пропонуємо згадати історію відносин пари.

Познайомилися вони ще в 2007 році, 14 років тому любові з першого погляду не сталося. Дівчина закінчила університет, і приїхала в місто пробуватися в театр, а в цей час Сергій кудись поспішав у справах, і ледь не збив її з ніг.

Пізніше виявилося, що вони вчилися разом в одному закладі, і жодного разу так і не перетнулися.

У Сніжани була вже тоді дитина від першого шлюбу-син Артур, і чоловік його прийняв як рідного, у них відмінні відносини і донині.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У 2008 році вони таємно повінчалися, і ще через рік офіційно зареєстрували шлюб. Вже у вересні 2010 у них з'явилася спільна дочка Василиса, і Сергій Бабкін вважає, що у них з нею сильний зв'язок.

До слова, заради своїх близьких, артист навіть зав'язав зі зловживанням алкоголем, рідні навіть не сподівалися, що це колись станеться.

Сніжана і Сергій вдало зійшлися характерами, як вони вважають самі, і роблять все можливе для того, щоб шлюб залишався міцним і непорушним, навіть після численних зрад, про які стало публічно відомо не так давно.

Свої робочі графіки вони вибудовують так, щоб якомога більше часу приділяти дітям, і няні у них немає і ніколи не було. Чоловік з радістю називає себе "підкаблучником" тільки тоді, коли відчуває свою реальну владу і впевненість коханої жінки в його силі.

В інтерв'ю чоловік розповів, що в їхніх стосунках не завжди все гладко. Він зраджував своїй дружині, але не з конкретною особистістю, не з фанатками, а з представницями стародавньої професії, і за інтим він їм віддавав від 50 до 500 доларів.

Період життя, який стався в їхній родині десять років тому, сильно вплинув на них усіх. Завдяки цьому Сніжана переборола свій страх і позбулася комплексів, а артист зумів подорослішати, і тепер він по іншому дивиться на свою дружину.

Сніжана Бабкіна вже була готова подавати на розлучення, але пара помирилася. Жінка вважає, що пішовши від чергового зрадника, вона не зможе розірвати цей цикл у власному житті.

Зараз пара змирилася з минулим, і може спокійно поговорити на цю тему, і навіть пожартувати. У 2019 році у них народився ще один син, якого вони назвали Єлисеєм.

Нагадаємо, Сергій Бабкін розповів, як йому і дружині Сніжані вдалося зберегти шлюб після зради. Бабкіни розповіли, як їм вдалося зберегти сім'ю

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

Знай.uа повідомляв, що Сніжана Бабкіна видала, як пережила зради Сергія зі 100 коханками