У Польщі сталася НП, там поляк у стані алкогольного сп'яніння побив українця до втрати свідомості.
Про це повідомляє портал epoznan.pl.
Відомо, що цей інцидент стався в неділю на пляжі міста Познань. Очевидці розповіли, що п'яний місцевий житель, вигукуючи націоналістичні гасла, почав чіплятися до групи відпочиваючих, які розмовляли українською мовою. Він підійшов до них і намагався почати розмову.

Фото: спільнота Spotted: MPK Poznań в Facebook
Фото: спільнота Spotted: MPK Poznań в Facebook

Через деякий час зав'язалася бійка, в ході якої поляк повалив опонента на землю і завдав кілька ударів ногою по голові. Поляк спробував втекти, проте інші відпочивальники скрутили його і передали поліцейським.
Потерпілому потрібна була допомога швидкої допомоги. Зараз про його стан нічого не відомо.

Нагадаємо, що любитель нічних клубів розстріляв двох поліцейських з вікна хрущовки: був під...

Як повідомляв портал " Знай.ІА", у Києві влаштували розбірки через паркування, сцени з трилера увійшли в чат: "час вийшов". Такого не очікували навіть самі автори скандального повідомлення.

Також " Знай.ІА " писав, що у Києві сусідська війна переросла в різанину - " Ох і опудало!"Чоловік намагався ховатися в кущах, проте його швидко знайшли.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще