З міста Харків прийшли по-справжньому спекотні новини. На одному з перехресть міста місцеві жителі зустріли дуже розкуту жінку, яка не посоромилася вийти на вулицю і показати всім свою нижню білизну.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Х.Х."

Харків'янка, фото: Telegram
Харків'янка, фото: Telegram

"Спека не щадить нікого", — коротко описали ситуацію автори публікацію.

На знімку можна побачити, що перед світлофором стоїть жінка в дуже відвертому вбранні, крізь який видно нижню білизну і частину її "принад".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Днями погода в Харкові перейшла під вплив термічного циклону. Очікувалася спека, дощ, гроза і поривчастий вітер. Цей локальний циклон, який утворився через неоднорідність температур над Чорним морем охопить майже всю Україну, але місто і область опиняться в його епіцентрі.

Він принесе дощ з грозою і південний поривчастий вітер. Через що в місті оголосили 1 рівень небезпеки. Нестабільна погода очікується в другій половині дня. Можливо такі "погодні каруселі" змусили жінку поєднати відкрите декольте і нижню білизну.

Також варто нагадати нашим читачам, що в Києві чоловік вирішив відкрити пляжний сезон в міському фонтані. Інцидент стався 16 червня, на Володимирській гірці. Чоловік спокійнісінько роздягнувся до нижньої білизни і сів у прохолодну водичку, насолодитися повним релаксом йому завадила муніципальна охорона.

Раніше повідомляли, "Сімейна пекарня" ледь не нагодувала українця надкушеним хот-догом: замаскували майонезом.

Як повідомляв Знай.uа, українець купив батон для бутербродів і познайомився з вусатим гостем: "У коробочці...".

Знай.uа писав, відправили 9 кг, а отримали 70: харків'янка на "Новій пошті" дізналася, що таке доставка майбутнього.