Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила яскраве відео-селфі, вирішивши взяти участь у флешмобі президента України Володимира Зеленського, який полягав у тому, щоб записати ролик-підтримку для збірної України з футболу, які 29 червня в рамках "Євро-2020" зіграють проти Швеції в Глазго.

Так, артистка з'явилася перед камерою з ніжним нюдовим макіяжем на обличчі, посміхаючись на камеру і розпустивши світло-русяве волосся. Зірка зазначила, що футболістів підтримує не тільки вона, але і вся Україна, а також побажала не здаватися і йти тільки вперед.

Варто відзначити, що крім Могилевської, збірну України вже підтримали такі зірки, як Євген Кошовий, Лілія Подкопаеа, Юрій Ткач, Олександр Усик, Потап, Маша Єфросиніна, Володимир Дантес, Сергій Бабкін і багато інших.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Хлопці, вся країна з вами! 🇺🇦

Всі вболіваємо! Тримайтеся!

З вами вся Україна! Тільки вперед! 💪🏻"

"Долучайся до флешмобу!

Запиши відео на підтримку збірної України з футболу, щоб наші хлопці знали: завтра на полі їх буде не 11, завтра нас буде 40 мільйонів. 🇺🇦"

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".