Українські спортсмени та зірки шоу-бізнесу підтримали українську збірну з футболу. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соціальній мережі.

Слова підтримки, крім Юрія Кошового, висловили Потап, Василь Вірастюк, Олександр Усик, Сергій Бубка, Маша Єфросиніна, Володимир Дантес, і безліч інших знаменитостей.

Збірна України, скріншот: YouTube
Збірна України, скріншот: YouTube

"Хлопці, ви найкращі, іншого такого шансу вже не буде. Згадайте подвиг Шеви, який зараз вас тренує. 2: 1 зі Швецією, коли був Ібрагімович. Зараз Ібрагімовича немає, але на це звертати уваги не треба", - повідомив Кошовий.

Василь Вірастюк навів особистий приклад з його життя.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Свого часу ніхто ніколи не вірив у мою перемогу, але незважаючи на все я став найсильнішою людиною світу", - розповів він.

Матч обох команд відбудеться о 21.00. Швеція є сенсаційним тріумфатором в групі, зігравши внічию з Іспанією, впевнено перемігши Словаччину і Польщу, вона вийшла з першого місця в досить непростій групі.

Україна ж була за крок від вильоту в Євро. За результатами трьох ігор, ми опинилися на третьому місці, проте правила Євро-2020 дозволяють двом командам в груповому турнірі виходити в плей-офф.

Нагадавши, Кіпер збірної України Бущан став одним з кращих воротарів Європи: врятував 11 разів.

Як повідомляв Знай.uа, Україна втратила найсильнішого гравця перед матчем проти Швеції в 1/8 Євро-2020: відправили назад до Києва.

Також портал Знай.uа писав, що політик підколов збірну Україну їдким мемом: "Спасибі шведу за перемогу".