Українці скаржаться на ситуації біля одного з кіосків шаурми в Києві. Відповідний пост з'явився в телеграм-каналі Чорний список.

Подія трапилася у Шевченківському районі столиці на вулиці Данила Щербаківського, 54. Там біля місцевого кіоску шаурми помітили безліч бруду.

"Шавуха на Данила Щербаківського, 54. Трохи брудно, але схоже це сміття не відбиває апетит у киян", - повідомляють у телеграм-каналі.

Передплатники активно почали коментувати:

"А звідки Інфо, що не відбиває?) Там черга?) "; "Ну це ж не інопланетяни сміття кидають? Це наші ж люди, сусіди, знайомі", - пишуть вони.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Відзначимо, що з кіосками з торгівлі фастфудом постійно трапляються якісь неприємності. Зокрема нещодавно Запоріжжя в донерній постійним покупцям продали шаурму з протухлим м'ясом.

Так, покупці вирішили це так не залишати і вирушили здавати "шлюб" і отримати назад витрачені 160 гривень. Зрештою, після легкої перепалки клієнтам повернули гроші за зіпсований товар.

Також в Україні періодично скаржаться на продуктові магазини, в яких можна виявити багато прострочення або навіть тарганів в приміщенні.

Нагадаємо, раніше Було тухле, а стало-свіже: на ринку познущалися над улюбленим продуктом українців, будьте обережні

Як повідомляє портал «Знай.uа» Харків'янин поскаржився на тухле м'ясо з супермаркету: "воно синє!"

Також "Знай.uа" писав, що Як вибрати якісне і свіже м'ясо-тонкощі, про які ви не підозрювали