Перший президент України, 87-річний Леонід Кравчук вчора пропустив урочисте засідання Верховної Ради з нагоди Дня Конституції. Стало відомо, що того дня політик переніс операцію на серці.

Як повідомляє "Страна", посилаючись на близьке оточення ексглави держави, операцію Кравчуку зробили в Києві. Зараз він знаходиться в лікарні, відновлюється після операції.

За інформацією джерела, перший президент України почуває себе добре, оскільки операція пройшла за планом без будь-яких побічних проблем.

Леонід Кравчук, скріншот відео
Леонід Кравчук, скріншот відео

Тим часом Олексій Арестович, радник глави української делегації в ТКГ, підтвердив інформацію про те, що 29 червня перший президент України Леонід Кравчук переніс серйозну операцію на серці.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Подробиці стану здоров'я Кравчука чиновник не коментує, пояснюючи це його особистим проханням.

"Сам факт операції підтверджую. Операція була сьогодні. Але всі подробиці - це особиста справа Леоніда Макаровича і його сім'ї. Питання самопочуття він ще перед операцією попросив мене не коментувати", - поділився Арестович.

Олексій Арестович, скріншот з відео
Олексій Арестович, скріншот з відео

Як відомо, Леоніду Кравчуку, який займав пост президента України з 1991 по 1994 роки, в січні виповнилося 87 років. У 2017 році йому зробили стентування серця. Кравчук є головою української делегації в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі.

Нагадаємо, колишня Козловського Раміна "занурила" Леоніда Кравчука в молодіжний світ: "Сприйняв за хамство".

Як повідомляв портал Знай.uа, колишня Козловського Раміна перед весіллям втерлася в компанію Леоніда Кравчука: "Будуть хейтити..."

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради невідкладний законопроект: "Поставити крапку..."