Українські вболівальники готуються підтримати збірну України в сьогоднішньому матчі проти збірної Швеції.

Так, за дві години в Києві на Спортивній площі збираються вболівальники, передає портал Сегодня. Українці займають найзручніші місця під екранами, на яких транслюватимуть сьогоднішню гру.

Матч збирає величезну аудиторію, всюди ажіотаж, кричалки. Наші співвітчизники вірять у перемогу нашої збірної і перший в історії чемпіонату Європи вихід до чвертьфіналу.

<span data-language-for-alternatives=

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Матч обох команд відбудеться о 22.00. Швеція є сенсаційним тріумфатором в групі, зігравши внічию з Іспанією, впевнено перемігши Словаччину і Польщу, вона вийшла з першого місця в досить непростій групі.

<span data-language-for-alternatives=

Україна ж була за крок від вильоту в Євро. За результатами трьох ігор, ми були на третьому місці, проте правила Євро-2020 дозволяють двом командам в груповому турнірі виходити в плей-офф.

Нашу збірну підтримав президент України Володимир Зеленський, а також теплі слова висловили такі відомі українці як Потап, Василь Вірастюк, Олександр Усик, Сергій Бубка, Маша Єфросиніна, Володимир Дантес та багато інших.

<span data-language-for-alternatives=

Нагадавши, Кіпер збірної України Бущан став одним з кращих воротарів Європи: врятував 11 разів.

Як повідомляв Знай.иа, Україна втратила найсильнішого гравця перед матчем проти Швеції в 1/8 Євро-2020: відправили назад до Києва.

Також портал Знай.иа писав, що політик підколов збірну Україну їдким мемом: "Спасибі шведу за перемогу".