У Великобританії вагітна Свиня втекла з ферми і народила десять поросят.

Подія трапилася поруч з англійським містом Оллертонтат в районі графства Ноттінгемшир, передає портал Мetro.

У лісі місцева мешканка знайшла домашню свиню з десятьма поросятами. Згодом з'ясувалося, що тварина втекла з місцевої ферми для порятунку свого виводка.

49-річна британка Анна Астон натрапила на свиноматку з дитинчатами, коли вигулювала свого собаку. Вона відразу зрозуміла, що це не Дикі тварини. Жінка повідомила про свою знахідку волонтерам Центру порятунку тварин "Brinsley Animal Rescue".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Активісти зробили припущення, що Свиня відчула небезпеку для свого потомства і, керуючись інстинктом, спробувала знайти безпечне місце.

Свиню назвали Матильдою, а її поросята отримали притулок у центрі волонтерів. Керівник зоозахисної організації намагається випросити у фермера дозвіл на порятунок тварин.

ми звертаємося до фермера з проханням дозволити її врятувати, оскільки вона знайшла таку мужність, рішучість і сильну любов до своїх дітей
, — повідомив він.

Нагадаємо, раніше Рятувальники показали приклад людяності, в брудну воду заради п'яти життів - "Ви прекрасні!"Крім маленьких каченят, в пастку дамби потрапила ще й болотна черепаха.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Прикарпатець тримає вдома піранью з людськими зубами та хижих черепах: "Повелитель фишмонстров". Чоловік з Прикарпаття зібрав під одним дахом понад 80 вихованців більшість з яких є хижаками Амазонки.

Також "Знай.uа" писав, що "Черепаха-панк" опинилася на межі зникнення: носить ірокез і дихає геніталіями.