Помер відомий російський актор. Про це повідомили на російському телеканалі "360".

29 червня помер зірка серіалів "Поліцейський з Рубльовки", "Чорнобиль. Зона відчуження" і фільму "Кома" Ростислав Гулбіс. У момент смерті йому було всього 32 роки.

Директор актора Катерина Гольцман повідомила, що причиною смерті Ростислава став загострений панкреатит. При цьому вона підкреслила, що актор не був хворий коронавірусом.

"Вн був на зйомках в Костромі, і у нього загострився панкреатит. Він не те щоб страждав, але у нього були невеликі напади. Він не зловживав алкоголем, просто такий збіг обставин. Він взагалі сьогодні повинен був їхати на прем'єру" - сказала Катерина Гольцман.

Ростислав Гулбіс, фото: Telegram Mash
Ростислав Гулбіс, фото: Telegram Mash
Ростислав Гулбіс, фото: Telegram Mash

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На Telegram-каналі "Mash" повідомили, що в Костромі Гулбіс був присутній на зйомках кліпу групи "Гудтаймс" і повинен був відвідати захід пов'язаний з серіалом "Поліцейський з Рубльовки". Однак актор так і не прийшов.

Коли Ростислав не з'явився в потрібний час костюмери приступили до його пошуків. Як з'ясувалося за день до цього актора госпіталізували в Костромську першу окружну лікарню.

Дівчина Ростислава сказала, що його доставили в лікарню з панкреатитом і таке вже було три роки тому. Вона підкреслила, що того разу госпіталізація пройшла без наслідків.

Прощання з актором пройде в суботу. Швидше за все він буде похований на Ваганьковському кладовищі.

Нагадаємо, що у Києві чоловік випав з вікна і розбився на смерть, кадри з місця НП

Як повідомляв портал "Знай.uа", відома спортсменка розбилася в ДТП, близькі не можуть повірити: "Заснула за кермом"

Також, "Знай.uа" писав, що розваги на Київському морі закінчилися трагедією: рятувальники досі шукають тіло чоловіка, якого з дітьми віднесло на матраці