Відомий український виконавець, а також чоловік надії Дорофєєвої Володимир Дантес дав інтерв'ю славі Дьоміну, де відповів на 29 питань.

Питання були і стосовно творчості, і стосовно коханої, а також досить дивні, за типом: "чи їв ти колись мило?". Ролик з інтерв'ю вже на YouTube каналі Люкс FM.

Перше питання про стосунки з Надею Дорофєєвою прозвучало так: "Як тебе жартівливо називає твоя дружина?", і як виявилося - Володя. Чоловікові дико не подобається це звернення, однак, у співачки виходить зробити це по особливому.

Володимир Дантес, instagram.com/vladimirdantes
Володимир Дантес, instagram.com/vladimirdantes

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

А ось в момент пристрасті Володимир Дантес ніяк її не називає:"Там краще мовчати".

Далі пішли питання про ревнощі, коли в останній раз виконавець відчував це почуття: "Не пам'ятаю, але, це були ревнощі, знаєте, музичнi такi ревнощі, я не можу пояснити, але пам'ятаю, що було пов'язано з якимись треками. Що вона комусь допомагає, а мені не допомагає, тому що коли мені допомагають, я починаю говнитися. Вона мені каже правильні речі, а я їх заперечую, тому що я альфач, а потім роблю як сказала Надя".

Далі Володимир Дантес назвав свої три найсильніші якості, і це - турбота, самоіронія і любов його дружини. В цілому він любить дружити, тому що подобається турбота.

Любить прийти на допомогу, навіть до незнайомих людей. Круто, коли можна поговорити, або просто помовчати перебуваючи в одному приміщенні.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес затискався вночі з високим бороданем: не приховують почуттів.

Також портал Знай.ua писав, як чоловіка Наді Дорофєєвої Дантеса застукали з марихуаною: "відпочинок кайф".