Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, з якої погоди почнеться другий літній місяць - липень. Чого очікувати від мінливої природи.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, де детально про все розповіла.

За словами Наталки Діденко, Липень почнеться неоднозначно. У четвер очікується температура повітря від 26 до 32 градусів тепла, і дощі з грозами.

"Бачимо, що липень тяжіє до справжньої класики, ніяких тобі новомодних течій - типу снігу в Короп посеред літа або істотного похолодання або якоїсь там страшної магнітної бурі-біла блузка, чорні штани, сумочка чорна і скромні, але дорогі перлини у вухах" - пише синоптик.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У четвер, 1 липня в Україні очікуються не тільки зливи і грози, а й сильні вітер з градом, локально.

Погода в Україні 1 липня, фото: Facebook
Погода в Україні 1 липня, фото: Facebook

Якщо не хочеться носити з собою парасольку, то найкраще взяти з собою якийсь шарфик, який і від сонця захистить, і прикриє плечі від дощу. На півдні та сході країни очікується від 29 до 33 градусів тепла, а найсвіжіше буде на Заході - +24+29 градусів тепла.

У більшості областей у четвер буде до 30 градусів тепла, досить комфортна погода. На карті, яка прикріплена до публікації, видно, де в Європі буде найхолодніше, а де тепліше.

У Києві ж Липень також почнеться зі злив і грози, в деяких місцях очікується навіть град.

Температура вдень становитиме в середньому 27-29 градусів тепла.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.ua, Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки :+ 40 градусів і бурі.