Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила свіже відео, влаштувавши невелике інтерв'ю з Євгенією Кононенко - відомою українською письменницею і перекладачкою.

Так, артистка серед зеленого саду біля власного будинку обговорила з Євгенією теми фемінізму, впевненості в собі, натхнення, поговорила про юність і кар'єру. При цьому зірка порівняла Кононенко з сучасною Лесею Українкою.

Ведуча, сидячи на галявині в сукні-комбінації м'ятного кольору, зазначила, що зйомки проходили в домашніх умовах, а режисеркою і операторкою коротенького проекту стала няня дітей Фреймт на ім'я Ольга.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Євгенія Кононенко - найвпізнаваніша письменниця та перекладач в гостях

Частина 1.

Євгенія Кононенко- автор та перекладач мого видавництва. Феміністка, її твори входять в світові антології.

На галявині у мене в саду розмову записала наша няня Оля, @lampa_nastolnaya, талановита випускниця Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого"

instagram.com/freimutolia/