Популярна українська співачка болівійського походження, ведуча шоу "Орел і решка" Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ.

Так, 24-річна знаменитість виставила серію стильних кадрів, ставши героїнею обкладинки глянцю "Pink". Артистка видала, що давно мріяла написати слово редактора і дати велике інтерв'ю, розповівши про зміни в житті.

Зірка приміряла незвичайний образ, з'явившись перед камерами в джинсових шортах із завищеною талією і сорочці-оверсайз, а також облягаючому міні-топі.

Виконавиця доповнила зухвале вбрання яскраво-червоною бейсболкою, золотими ботфортами і масивним намистом у формі ланцюга, зібравши волосся в кілька дрібних кісок і блиснувши стрункою фігурою.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Як вам такий літній чек-лист?💥

✔️Стати Cover Girl

✔️Вперше написати слово редактора журналу

✔️Поділитися враженнями від усього, що відбувається зараз у моєму житті, у великому інтерв'ю

✔️Знятися в суперстильній фотосесії"

Фолловери не пройшли повз: "Ще не вистачає "випустити літній хіт", буде такий пункт?) ", "просто шикарна😍", " ось же зовнішність, все красиво!", "Багатогранна талановита і розумна дівчина.", "Мишелька - ти лялечка❤️🔥!!!", "Красуня 😍".