Солістка українського гурту Kazka, яка прославилася завдяки пісням "Плакала" і "Свята", Олександра Зарицька часто радує багатотисячну армію шанувальників в Instagram, де публікує барвисті фото і відео.

Нещодавно на сторінці музичного гурту в соцмережі поділилися незвичайною фотографією, на якій 28-річна Зарицька позує в казковому образі духу води.

"Дана – чарівний дух води, захисниця річок та озер, струмків та морів, і усіх водойм на землі. Здатна стишити бурю у морі, припинити дощ і зливу, висушити землю після повені. Її філософія життя: "пливи за течією". Вбрана у довжелезну красиву сукню, яка спадає донизу, немов водоспад.

У слов'янській міфології Дана – покровителька водойм, дуже вродлива із блакитним довгим волоссям, ясними як сонце очима і тілом білим, немов у лілеї. Кажуть, саме вона найстарша Панна поміж Русалок, рідко виходить із води, хіба лише у Русальний Тиждень. Важко сказати, чи виходить вона, аби полоскотати молодих хлопців, а чи просто, аби відчути м’яку зелену траву під ногами", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше ми писали про те, як Олександра Зарицька стала "гуру" для українок з комплексами: "Будь собою".

Нагадаємо, топ-5 найкращих виступів за всю історію "Голос країни": від Олександри Зарицької до Віри Кекелії.

Як повідомляв портал Знай.uа, солістка Kazka Олександра Зарицька напросилася в гості до Alekseev: "Так багато попереду".

Також портал Знай.uа писав, що солістка Kazka Олександра Зарицька покрила обличчя татуюваннями: "Казкова фея".