Надія Дорофєєва порадувала шанувальників черговим сторіз в Instagram, на якому вона показала як взяла участь у кумедних зйомках.

Відома українська виконавиця Надія Дорофєєва зараз переживає свій пік популярності. З листопада минулого року, попри карантинні проблеми для шоу-бізнесу, вона виступила з сольним проектом DOROFEEVA, який підірвав українські та міжнародні чарти. Дівчина активно веде свою Instagram-сторінку, на якій підписано близько п'яти мільйонів осіб.

Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva/
Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva/

30 Червня вона опублікувала відео разом з блогером Антоном Мустафа. Вони взяли участь у записі кумедного відео. Обидві знаменитості стоять на тлі декорацій у вигляді неба і газону.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Судячи з усього, за сюжетом спочатку в Дорофєєву летять речі і Антон їх ловить. А потім ситуація змінюється.

"Не рухаєшся, в тебе летить, ти дивишся в камеру. Я зловлю", - повідомив блогер.

Видно, як співачка нервує і боїться, не довіряючи своєму партнеру. Однак згодом вона звикає і спокійно реагує, коли різноманітні речі летять в її бік. Для зйомок відео використовували биту, м'яч і навіть ковбасу.

У Антона Мурафа також з'явилося відео на його офіційній Instagram-сторінці.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес затискався вночі з високим бороданем: не приховують почуттів.

Також "Знай.ua" писав, Наталія Могилевська креативно підтримала збірну України з футболу на " Євро-2020": "Тримавши". Наталія Могилевська записала трепетне відео-звернення для українських футболістів

[embed]https://youtu.be/4hP40l6OM40[/embed