На 89 році життя помер колишній глава Пентагону Дональд Рамсфелд, про це повідомляє телеграм-портал "Раніше всіх. Ну майже".

Йдеться про американського політика-республіканця, який при різних адміністраціях займав пост міністра оборони і був главою Пентагону.

Дональд Рамсфелд народився дев'ятого липня в 1032 році в родині військового. Хлопець був вкрай спортивним і вже в університеті в Прістоні став капітаном футбольної команди і реслінгу.

Дональд Рамсфелд. Фото: Vox

У 1954-1957 роках він служив у військово-морському флоті США. У п'ятдесят восьмому році його перевели на військову базу в місті Анакостія в окрузі Колумбія. А в шістдесятому став командиром літака на базі в штаті Мічиган. Він був переведений в індивідуальний резерв першої черги, коли він став міністром оборони США в 1975 році, і вийшов у відставку в званні капітана в 1989 рік.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

З 1957 року почалася його політична кар'єра, він був помічником по адміністративній частині 11-ого виборчого округу штату Огайо Девіда Деннінгсона. Через два роки він став помічником з кадрів конгресмена Роберта Грімффіна.

У шістдесят другому році його обрали в Палату представників від штату Іллінойс, також він кілька разів переобирався.

При адміністрації Джеральда Форда він займав пост міністра оборони в 1975-1977 роках. Після цього вона на двадцять три роки пішов з політики і зайнявся приватним бізнесом. У 2001 році він знову зайняв пост міністра оборони при уряді Джорджа Буша молодшого. Саме на цій посаді він спланував і почав війну в Афганістані в 2001 році і військове вторгнення в Ірак в 2003 році.

Раніше повідомляли, хлопець з ножем накинувся на натовп перехожих, чорний день для країни - є загиблі та постраждалі.

Як повідомляв Знай.uа, Селфі ціною в життя: під Києвом 13-річний школяр ліг на Рейки, поїзд з'явився раптово.

Знай.uа писав, 4-річний українець натрапив на голку в маршрутці, батьки в паніці: "ми пережили шок".