Українців здивувалася неймовірна історія того, як змія прокотилася в таксі. Про це повідомляє телеграм-портал Киев Сейчас.

Йдеться про маїсового полоза, який покинув закритий тераріум в квартирі. Він примудрився сповзти по дереву з четвертого поверху, проповзти по вулиці і пришвартуватися в автомобілі.

Змія знайшла щілину між бензобаком і днищем машини. На щастя, нехай змії вдалося відстежити по камерах. Для того щоб витягти її з автомобіля, довелося розібрати трохи машину. Однак повзуча тварина зовсім не постраждала і була повернута власникам.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Маїсовий полоз це північноамериканський вид маленьких змій, які душать свою здобич. Вони зустрічаються на південному сході і в центральній частині Сполучених Штатів. Свою назву вони отримали через те, що часто з'являються біля сховищ зерна або кукурудзи. Вони схожі на дикого мідноголового щитомордника, проте насправді вони нешкідливі для людей і в ареалах їх проживання допомагають контролювати популяцію гризунів, які якраз харчуються зерном.

У нашу країну вони прибувають як декоративні тварини, які люблять тримати любителі змій.

Раніше ми писали про те, що унікальна кішка регулярно прибирає вдома, натираючи все до блиску. Оригінальну здатність своєї кішки господарі помітили, коли робили ремонт в квартирі.

Нагадавши, найбільшою на планеті, за версією Книги рекордів Гіннесса, була кішка на прізвисько Хіммі з Австралії. Вага домашнього вихованця жителя штату Квінсленд Томаса Вайза становив понад 21 кілограма.

Також портал Знай.uа писав, що у Канаді домашній кіт з ОКР постійно натискає на злив унітазу. Господині прийшли величезні платіжки за комуналку.