Пентагон
Пентагон

Колишній глава Пентагону помер на 89 році життя: спланував вторгнення в Ірак і Афганістан

На 89 році життя помер колишній глава Пентагону Дональд Рамсфелд. Йдеться про американського політика-республіканця, який при різних адміністраціях займав пост міністра оборони і був главою Пентагону.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk/
Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk/

Леся Нікітюк несподівано "злила" дату пологів

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Леся Нікітюк виклала сторіс, в якому повідомляє очікувану дату пологів. Щоправда, не свою. Однак ця дата збігається з днем народження телеведучої. У кадрі поруч з Нікітюк з'явилася українська співачка і учасниця проєкту "Холостяк 5 " Лія Лі, яка якраз чекає на появу дитини.

Приватбанк, фото: Знай.uа
Приватбанк, фото: Знай.uа

Клієнт "ПриватБанку" поскаржився на зникнення з картки 35 тисяч

Клієнт "ПриватБанку" заявив про несанкціоноване списання значної суми коштів фінансовою установою. Через це він має намір зняти всі гроші і закрити банківські картки.

Вокзал у Києві, скріншот з відео
Вокзал у Києві, скріншот з відео

"Укрзалізниця" потрапила в скандал з окупованим Кримом

"Укрзалізниця" знову потрапила в скандал, але кондиціонери і старі поїзди тут ні при чому. На Центральному залізничному вокзалі Києва продавали російське видання "Дилетант", в якому на карті РФ зображено анексований Крим.

Максим Галкін, instagram.com/maxgalkinru/
Максим Галкін, instagram.com/maxgalkinru/

Максим Галкін втік від Алли Пугачової в іншу країну

Артист зізнався, що ненадовго залишив дружину Примадонну і їхніх дітей, близнюків Гаррі Лізу, а також замок в селі бруд, щоб відправитися в Європу, де Максим виступав на приватному заході. Шоумен не втрачав часу даремно і скористався можливістю відвідати музей, а також примкнути до вуличних музикантів і покататися на човні.