Екс-солістка гурту "НеАнгели", а тепер уже сольна артистка Вікторія Смеюха відверто розповіла про те, які стосунки у неї були зі Славою Камінською, і з ким зрадив їй молодий чоловік.

Про це вона розповіла в одному з останніх інтерв'ю, яке вийшло у програмі "Неймовірна правда про зірок".

Чутки про складні стосунки в групі між дівчатами ходили давно, і одна з артисток це підтвердила. Вікторія Смеюха розповіла, що одного разу Слава Камінська тягала її за волосся.

Їй не сподобалося, що дівчина запізнилася, вона повернулася, і почала виривати волосся з голови. Чим саме закінчився тоді конфлікт, Віка не розповіла, проте зазначила, що хотіла побут забути цей інцидент.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Також, Вікторія Смеюха відповіла на чутки про стосунки з Юрієм Нікітіною, і чи правда, що вона стала причиною розлучення з Ольгою Горбачовою. Артистка розповіла, що це брехня, і любить, коли чоловіки самі її домагаються, а руйнувати сім'ї - не її спосіб.

Крім того, вона зазначила, що у неї була трагічна історія відносин. У далекому 2015 Вікторія Смеюха розповіла про те, що її серце зайняте, І обранцем став актор Іван Стрижаков. Але, тривали вони недовго, так як чоловік Переспав з фанаткою співачки.

Після цього Вікторія Смеюха вирішила, що особисте життя буде тримати під замком, і нікому нічого не розповідає.

Нагадаємо, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження

Як повідомляв портал "Знай.ua", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також "Знай.ua" писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць.