Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Вікторія Смеюха частенько радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 300 тисяч осіб.

Зараз вона поділилася цілою серією відео, які, за її словами, підтверджують, що в ній ще жива та дівчинка, яка найбільше любила свята і всілякі конкурси. В її готелі проходило змагання на місцеву "Міс", в якій вона і перемогла. На другому відеозаписі Вікторія танцює танець живота.

Вікторія Смеюха, фото: Instagram
Вікторія Смеюха, фото: Instagram

"Можете мною пишатися-Я гідно пройшла всі три етапи: фотопозірованіе 📸 (хто б сумнівався, правда?), східний танець💃 🏻 (ведучий подумав, що я займаюся професійно), і – увага! - найкреативніший етап, в якому потрібно було зібрати якомога більше речей У інших людей! 👚👕👞🥿👛👡🎒👓👒🧥🧢 Мені віддавали все - окуляри, майки, кросівки. Мабуть, я викликаю довіру у незнайомих людей 🥰", - написала Вікторія Смеюха в підписі до публікації.

Вікторія Смеюха, скріншот: Instagram
Вікторія Смеюха, скріншот: Instagram
Співачка заявила, що судді, якими виступали глядачі, подарували їй перемогу своїми оплесками. Це змагання в черговий раз для неї підтвердило важливість публіки. Саме від уваги кожного шанувальника залежить її успіх.

Нагадаємо, Слава Камінська набила сама собі татуювання, вразивши результатом: "Дуже боляче"

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Слава Камінська вивалила принади на камеру і зробила визнання після розпаду "НеАнгелів": "Вибачте мене"

Знай.ua писав, Сміюха з "НеАнгелів" готова розкрити правду про розпад групи: "Це моє життя"