Дружина відомого українського телеведучого Микити Добриніна, а також переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова опублікувала нове фото з вагітним животом, яке, як вона зізналася, одне з останніх.

Новий пост з'явився на сторінці дівчини в соціальній мережі Instagram.

На новій фотографії Даша Квіткова вирішила продемонструвати, як виріс її живіт за 9 місяців вагітності: "домашні шорти і моє трушне фото".

Зараз Микита Добринін знаходиться в іншому місті по роботі, а тим часом дівчина вирішила побути вдома. Однак, відпочинок не світить, так як вона зайнята питаннями ремонту, і постійно на зв'язку.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Сьогодні вперше відчуваю, що моя енергія пішла на "заощадження"😹. 77 кг набряку і дикий біль в спині. Малюк дуже опустився і лікар сказав, що це питання часу. Чекаємо 🧸" - підписала публікацію Даша Квіткова.

Вона також зазначила, що у неї залишилося зовсім небагато вагітних фото, адже, малюк повинен з'явитися вже в найближчі тижні.

На знімку Даша в один шортах, і прикриває оголені груди рукою, після чого додатково замазала за допомогою програми на телефоні.

Зовсім скоро пара Даші квіткової і Микити Добриніна повинна переїхати в новий будинок, який у них з'явився в кінці минулого року. За короткий термін їм вдалося зробити ремонт, який практично закінчено.

Залишається кілька деталей, які потрібно встигнути доробити до народження малюка, щоб відразу після пологового будинку відправитися туди.

Нагадаємо, раніше "Холостяк" Микита Добринін обійняв круглий живіт вагітної Даші квіткової

Як повідомляє портал Знай.uа "Холостяк" Добринін розкрив заставу міцних відносин з квітковою

Також Знай.uа писав, що Дружина "Холостяка" Добриніна Даша Квіткова без вагітного живота здивувала всіх