Зі Львова прийшли доволі трагічні новини. У четвер, 30 червня зупинилося серце одного із засновників відомого українського гурту "Мері" Тараса Шиха. Музиканта не стало на 42-му році життя. Також відомо, що Тарас Ших був головним організатором святкування 750-річчя Львова.

Про цю трагічну новину стало відомо після повідомлень друзів Тараса в мережі Facebook.

Публікація Ельжбети Суховецької, скріншот: Facebook
Публікація Ельжбети Суховецької, скріншот: Facebook

Музиканту 10 березня виповнився лише 41 рік. Друзі артиста глибоко схвильовані його смертю. Вони заполонили Facebook-сторінку Шиха повідомленнями, в яких висловлюють глибокі співчуття і нерозуміння, чому це сталося.

"Новина про твою смерть здається безглуздою помилкою! Неможливо передати словами весь біль і печаль від засвоєння, що тобі більше немає. Ти завжди будеш займати особливе місце в моєму серці. Сподіваюся Твоя світла душа знайшла спокій", - написала Ельжбета Суховецька.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Причину смерті артиста поки не повідомили. Також поки невідомо, коли відбудеться прощання і чин похорону.

"Ти був добрим другом, чуйним, розуміючим, ти завжди знав як підтримати, завжди знав, що порадити, дуже тебе бракуватиме. Не можу в це повірити", – додала Наталія Скравронська.

Раніше повідомляли, помер фронтмен легендарної групи: найуспішніші з часів The Beatles.

Як повідомляв Знай.uа, Віктор Павлік розплакався на могилі померлого від раку сина: "Нестерпний біль".

Знай.uа писав, пішов з життя автор культових пісень Селін Діон, Барбари Стрейзанд і Бонні Тайлер.