2020 рік став змінним для мільярдів людей на планеті. Звичні справи стали чимось дивним, а подорожувати стало практично неможливо. Земля пішла у відпустку.

Зараз, через півтора року після початку пандемії, люди навчилися жити за новими правилами, а також, можуть знову подорожувати. Не в усіх напрямках звичайно, однак, хоч щось.

Коблево, фото: youtube
Коблево, фото: youtube

Спеціально для українців були підібрані кращі туристичні напрямки, як всередині країни, так і за її межами. Куди зараз можна відправитися.

Почнемо з українських курортів. Після закриття кордонів, туризм в Україні став більш затребуваним, і люди почали шукати варіанти, де можна відпочити.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Серед популярних морських напрямків можна виділити Коблево, Затоку, Залізний порт і Кирилівку.

Кирилівка, скріншот відео
Кирилівка, скріншот відео

Наприклад, проживання в Залізному порту обійдеться від 600 до 2000 гривень за добу. У Затоці трохи дешевше - можна знайти за 400-700 гривень.

У Бердянську та Кирилівці ціни також досить демократичні-від 300 до 1000 гривень. При цьому, варто враховувати, що це ціна лише за проживання, і ніяка їжа в рахунок не входить.

Кирилівка, скріншот
Кирилівка, скріншот
ютуб, скріншот

Також, зараз все більше країн почали відкривати свої кордони для туристів, і вже можна без проблем відправитися на Кіпр, в Албанію, Болгарію, Чорногорію, Грецію, однак, найпопулярнішим маршрутом все ж залишається Туреччина.

Зараз тижневі путівки на двох до Туреччини обійдуться приблизно в 28 тисяч гривень, проте готелі з аквапарками ставлять свої цінники від 30 тисяч гривень.

Пляж в Туреччині, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Пляж в Туреччині, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

У Греції ціни сильно розкидані. За ніч в хостелі просять від 200 гривень, але з вами в кімнаті буде ще кілька людей. За окремий номер потрібно буде віддати близько 800 гривень.

Пляж в Туреччині, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Пляж в Туреччині, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Якщо ви хочете відпочити в комфортному готелі, де включений прийом їжі, потрібно буде віддати близько тисячі доларів за тиждень перебування там.

Найпопулярніші туристичні місця Греції: Афіни, Родос, Халкідікі, Крит, Корфу, Санторіні, Кос, Закінф, Міконос.

Відпочинок у Греції, фото - https://www.instagram.com/greece_my_home/
Відпочинок у Греції, фото - https://www.instagram.com/greece_my_home/

Албанія також не втрачає популярності серед українських туристів. Приваблюють їх затишні пляжі і прийнятні ціни. Це рай для тих, хто втомився від коронавірусних зведень.

По прильоту в країну не потрібно здавати тести, а місцеві жителі давно забули про масочном режимі.

Всю інформацію стосовно того, які країни зараз відкриті, можна знайти по посилання.

Раніше ми повідомляли, у Польщі придумали, як заманити українців на заробітки.

Як повідомляв "Знай.ua", в Україну під виглядом ялинок пересилали зброю з Канади, видав "ствол".

Також "Знай.ua" писав, що як навчають чарівних вівчарок і спанієлів шукати вибухівку і тютюн.