Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

1 липня знаменитість презентувала кліп на свій хіт "Красиво", яким інтригувала довгий час. Так, дії ролика розгортаються в ліфті, де артистка влаштувала запальні танці на стінах і навіть стелі, залишившись лише в боді чорного кольору і на незвичайних роликах.

Крім яскравого ролика зірка влаштувала пікантну фотосесію топлес, один з відвертих чорно-білих кадрів співачки з'явився на її фан-акаунті tinakarol_fantina.

Виконавиця приміряла лише спідницю чорного кольору і високі шкіряні рукавички з написом "Красиво", грайливо прикриваючи груди руками і демонструючи струнку фігуру.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Світова прем'єра кліпу Тіни Кароль на пісню "Красиво", в якому співачка демонструє стан закоханості і не перекрите кокетство!"

Фолловери не пройшли повз: "кліп не сподобався, тупо стриптиз під музику і все, нецікаво", " Відчувається впевненість та бажання бути найкращою!", "Кліп дуже сподобався. Дійсно дуже КРАСИВО!!!! Як же мені подобається денсовая Тіна!!!🔥 ", "Зараз поросто суміш бульдога з носорогом, прямо плакати хочеться від такого дурдому!!".