З міста Дніпро прийшли вельми звичні новини для всіх українців, які вибирають маршрутне таксі в якості засобу пересування. Так, на одній із зупинок водій маршрутки просто курив у салоні і затягував час до відправлення.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Маршрутка в Дніпрі, скріншот: Telegram
Маршрутка в Дніпрі, скріншот: Telegram

"Люди чекають, поки водій маршрутки №21 накуриться, сидячи в салоні. Нова опція у зв'язку з подорожчанням проїзду.", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Також варто зазначити той факт, що на відео можна помітити, що пасажирам дуже не сподобалося таке ставлення водія до своєї роботи. Адже в справах перевезень дуже важливим є факт - пунктуальності.

Нагадаємо нашим читачам, що в Харкові помітили маршрутника, який обідав супом прямо за кермом. На відео можна побачити, як маршрутник в лівій руці тримає судочок з супом, а в правій тримає ложку і одночасно підтримує кермо. Біля чоловіка стоїть, швидше за все, дружина, яка розділяє з ним трапезу.

"Просто водій нового 263-го хаває супчик під час руху, х*йово порулюючи автобусом", - йдеться в підписі до відео.

Раніше повідомляли, львівським водіям подарували свіжу "вафлю", але на неї можна тільки дивитися: штраф 425 грн.

Як повідомляв Знай.uа, у Дніпрі з маршрутки полилася кипляча Річка, пасажири вибігають з криками: і це за 14 грн.

Знай.uа писав, у Харкові маршрутник похльобував супчик під час руху: "обід за розкладом".