Юля "Зайка" - фіналістка 11 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Михайлом Заливако в головній ролі.

Дівчина частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік.

Юля "Зайка", фото: Instagram
Юля "Зайка", фото: Instagram

І зараз вона поділилася важливим досягненням в її житті, адже стало відомо, що вона опинилася в рейтингу Топ-100 українських жінок, за версією журналу TOP.UA MAGAZINE 🏆.

"Навіть не можу передати своїх почуттів. Мені досі не віриться☺️ я присвячую цю перемогу всім, хто вірив у мене і підтримував ☺ ❤️дякую вам, ви даєте мені сили рухатися до успіху. Всіх люблю і цілую😘", - пише Юля "Зайка" в публікації.

Юля Зайка, Холостяк, фото з Instagram
Юля Зайка, Холостяк, фото з Instagram

"Заслужена перемога для гідної дівчини!🔥 Тільки вперед, ні кроку назад🙌", "Юленька ти велика розумничка! Шалено за тебе рада всією душею радію твоїй перемозі😍 зайчик нехай на твоєму шляху горить тільки зелене світло, зустрічаються тільки хороші і щирі люди і нехай все що ти задумала здійсниться ❤ захоплююся тобою😍", "Дуже круто😍", "Супер 🔥❤️ Абсолютно ваша нагорода👏👏👏", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Нагадаємо, Юля "Зайка" з Холостяка ошелешила своїм меню і розкладом, Заливако "пронесло": "Мяско і сосисончик"

Як повідомляв "Знай.ua", Юля "Зайка" показала, як її балує новий залицяльник, до "Холостяка" Заливако далеко: "Шлях до мого серця"

Знай.ua писав, Юля "Зайка" розповіла про ескорт-послуги, чи правда це насправді: "Шкода хлопців…"