Відома українська телеведуча "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" Лілія Ребрик має величезну армію шанувальників у соціальній мережі Instagram, з якими охоче ділиться різноманітними кадрами з особистого та професійного життя.

Цього разу ведуча вирішила пограти з шанувальниками в гру і пофантазувати.

Так, українцям запропонували уявити, який один продукт вони взяли б з собою на безлюдний острів.

Як пообіцяла Ребрик, з двох продуктів, які лідируватимуть за кількістю вона приготує страву.

"Давайте фантазувати! Уявіть, ви потрапляєте на безлюдний острів і можете взяти з собою тільки ОДИН продукт! Пишіть у коментарях - що б це було! З двох продуктів, які траплятимуться у коментарях найчастіше, вже цієї суботи я приготую страву у #рецептивідліліребрик і заразом скажу - який би взяла я! Погнали", - написала Лілія.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вино", "чоловіка😂 нехай рибу ловить", "картопля", "питну воду 🌊", "Томат", "Фінік", "банани", "хліб", "кавун", "Черешня", "Зерна злаків", "цукерки "Пташине молоко" а то у мене брекети, а з ними найлегше їсти саме ці🍬 😍", "персик", "Я взяла б потужний сорбент Хітозан+(choice)", "Якщо там жарко то морозиво, якщо холодно то трав'яний чай", "вода,до води додати що завгодно", - писали свої варіанти в коментарях українці.

Нагадаємо, раніше Лілія Ребрик засвітила принади в рожевому костюмі і поскаржилася а швидкоплинне літо: "всього 62 дні"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Лілія Ребрик запропонувала ідеальний спосіб пережити аномальну спеку: "літо покаже, хто ростив стегна..."

Також «Знай.иа " писав, що Анатолій Анатоліч "клонував" Лілію Ребрик: "Хороших людей має бути багато"