Чоловік Алли Борисівної Пугачової, телеведучий і актор Максим Галкін, порадував своїх підписників новим фото, на якому знову постав з кучерями. Новий пост з'явився в особистому профілі артиста в «Instagram».

Відзначимо, шоумен показав своїм шанувальникам, яка у нього насправді зачіска з народження.

"Сонце вам в стрічку," - написав під фотографією Максим Галкін.

Нагадаємо, як виявилося, кучері - це природна здатність його волосся. Через ці кучері його зачіска нагадує пишну гриву героїні старого фільму про кучерявку Сью. Довгий час Галкін боровся зі своєю природою і випрямляв волосся. На багатьох телешоу він з'являвся в кадрі з прямим, акуратно укладеним волоссям.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Але з часом, комік повідомив: «набридло кучері випрямляти. Нехай в'ються".

Багато фоловерів підтримали таке рішення свого улюбленця і писали, що йому і не треба випрямляти волосся. Є й ті, хто зовсім не впізнав знаменитість через таку зміну. Але більшість погодилися-Максиму дуже йде новий" старий " образ.

"Максим, вас дуже молодять природні кучері! Дуже добре!", "Дурний якийсь і смішний вигляд. Відразу став схожий на Голохвастова ... було б непогано своє волосся відпустити і в хвостик збирати, раз вони такі розкішні", " Максим! Ви розкішні і прекрасні".

Деякі інтернет-користувачі стверджують, що з кучериками Максим Галкін дуже схожий на дочку Лізу. Ну... або вона на нього.

Максим Галкін вже багато років щасливий зі знаменитою дружиною Аллою Пугачовою. А вона, в свою чергу, постійно вражає своєю красою, вічною молодістю і пристрастю до чоловіка.

Нагадаємо, Максим Галкін показав, як Алла Пугачова помолодшала відразу на десятки років: на танцполі, піднімаючи сукню

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Крістіна Орбакайте втратила спокій на дні народження Максима Галкіна: "спасибі, дорогий"

Також портал "Знай.uа" писав, щоМаксим Галкін з розмахом відсвяткував 45-річчя: величезний торт, Басков і поцілунок з Пугачовою