Популярний російський гуморист Максим Галкін з розмахом відзначив День народження. Про це повідомили на Telegram-каналі "Культурна Пральня".

18 червня російський гуморист Максим Галкін відсвяткував 45-річчя В Моксві. На святі були присутні близько 100 осіб серед яких безліч знаменитостей.

Святкування проходило на літній терасі одного з московських ресторанів. Серед зіркових гостей були помічені: Настя Івлєєва, Валерія і Йосип Пригожин, Крістіна Орбакайте з чоловіком Михайлом, Лайма Вайкуле і багато інших.

Крім цього ведучими свята були Микола Басков і В'ячеслав Пригожин, а головним виконавцем вечора виявився Олександр Рева (Артур Пирожков), який відмінно впорався із завданням і створив веселу атмосферу на танцполі.

Музою вечора стала дружина Масима Галкіна, співачка Алла Пугачова, з якою гуморист вперше пристрасно поцілувався на публіці.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Публікація каналу Культурная Прачечная: Telegram
Публікація каналу Культурная Прачечная: Telegram
Публікація каналу: Telegram

До публікації додали кілька відео зі свята, які Максим Галкін та інші зіркові гості розмістили в соцмережі Instagram.

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко розкрила секрет, як закохала в себе Влада Топалова: "З дитинства медитувала"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тіна Кароль вразила екстремальними трюками на мотоциклі: "Це дуже небезпечно"

Також, "Знай.uа" писав, що Сергій Бабкін зачарував своєю 2-однорічною міні-копією: "Моє гігантське Сонце"