Відомий український музикант, автор пісень і багатодітний батько Віктор Павлік часто радує шанувальників публікаціями в Instagram, де за його життям стежать понад 80 тисяч підписників.

Артист розмістив в Insta Stories своє давнє фото в оточенні значної колекції гітар, одну з якої він тримає в руці, і повідомляє, що продає чорну красуню.

Причину такої дії невідомо, але факт розставання зі своїми улюбленими речами дуже засмучує. Сподіваємося, справа не в проблемі фінансового питання.

Варто відзначити, що 13 червня Катерина Репяхова відзначила свій 27-й день народження, в колі сім'ї та близьких, а вже 14 числа вирушила народжувати в Київський пологовий будинок. Вночі о 2:40 малюк Михайло з'явився на світ. Віктор Павлік повідомив у соцмережі зріст і вагу хлопчика – 53 см, 3400 грам.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Віктор Павлік заговорив про пологи Каті Репяхової: "Люблю вас". Артист подякував медперсоналу за добре пройдені пологи його молодої дружини.

Нагадаємо, Віктор Павлік "відірвався" після народження сина: не всі чоловіки так вміють. 55-річний виконавець відвідав репетиційну базу групи Pavlik OverDrive, солістом якої є його старший син Олександр від попереднього шлюбу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Молода дружина Віктора Павлика розповіла, що пережила перед пологами: "Ні обіцянок, ні пробачень".

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Репяхова планувала дитину задовго до знайомства з Віктором Павликом: "Я тебе чекала, синочку". Дівчина зізналася, що ще з дитинства мріяла про сина з ім'ям Міша.